abatan Perhutanan Tinggal Kamera Dalam Hutan Untuk Rakam Haiwan Liar Tetapi ‘LEMBAGA’ Ini Yang Hadir !!!

loading...
abatan Perhutanan Tinggal Kamera Dalam Hutan Untuk Rakam Haiwan Liar Tetapi ‘LEMBAGA’ Ini Yang Hadir !!! | POLAND: Tindakan Pihak Jabatan Perhutanan yang meninggalkan kamera tersembunyi untuk menangkap gambar haiwan liar nampaknya telah berjaya menangkap kelibat kelibat seorang lelaki berbogel yang bergerak seperti seekor harimau, lapor Dailymail.
q


Pihak perhutanan yang mengambil kamera berkenaan untuk meneliti rakaman nyata terkejut melihat ‘harimau jadian’ berkenaan dan mereka telah menyerakah pita rakaman kepada pihak polis.Dia dikatakan melakukan aksi berkenaan dalam separa sedar selepas mengambil sejenis ubat penenang dikenali sebagai LSD secara berlebihan menyebabkan fikirannya mengalami halusinasi.
rw
Pihak polis telah berjaya menahan Marek yang baru berusia 21 tahun berkenaan, dia mengaku telah mengambil dadah LSD secara berlebihan, katanya selepas menggunakan dadah berkenaan dia merasakan dirinya seolah-oleh seekor Harimau Siberia.
t
Semasa berkhayal, dia menyatakan dirinya ketika itu adalah diri sebenarnya dan berhubung dengan Harimau Siberia yang lain.
Dalam masa lapan jam dia ‘menjadi’ harimau Siberia, lelaki berkenaan telah merangkak sejuah 15.5 batu di sepanjang sempadan hutan Poland.
loading...

0 Response to "abatan Perhutanan Tinggal Kamera Dalam Hutan Untuk Rakam Haiwan Liar Tetapi ‘LEMBAGA’ Ini Yang Hadir !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close