Dia Suka sangat Tenung ‘Body’ Aku..Raya Baru Ni TERBONGKAR Abang Ipar Sebenarnya Dia…

loading...
Suka Tenung ‘Body’ Aku..Raya Baru Ni TERBONGKAR Abang Ipar Sebenarnya Dia…|Saya ada abang ipar,dia seorang askar dan bini dia pulak doktor. Suami saya pulak pengurus dan saya suri rumah sepenuh masa. Tiap-tiap tahun kami akan balik raya rumh mil sebelah suami dan keluarga belah suami akan berkumpul.
Menangkap
Masalah yang saya hadapi ialah abang ipar saya ni suka tengok saya (yang askar). saya duduk saja depan ruangtamu mesti dia tengok je kat saya. Bila saya masuk dapur pun dia akan turun dan berdiri sebelah saya.


saya rimas sangat, dia memang suka pandang saya ataupun suka sengih-sengih macam ada maksud.Bila kat rumah mil, bini dia tu berat tulang sikit nak tolong kat dapur asyik makan dan tidur sampai habis cuti raya padahal dia menantu jugak macam saya.
saya tak bagitahu kat suami pasal abang dia yang gatal tu kerana saya tak nak mereka adik-beradik masam muka sebab suami saya ni adik dia.
Buntu tak tahu nak bagi alasan apa kat cik suami ni bila balik rumh mil je abang ipar saya suruh masakkan makanan untuk dia. Dia cakap bini dia tak pandai masak kadang-kadang dia main whatsapp dengan suami saya pun asyik tanya pasal saya je sampai suami saya malas nak reply whatsapp dia. Apa perlu saya buat tolong la saya insan keliru.-KRT

loading...

0 Response to "Dia Suka sangat Tenung ‘Body’ Aku..Raya Baru Ni TERBONGKAR Abang Ipar Sebenarnya Dia…"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close