MASYALLAH KEBESARANNYA..!!! ALLAH TURUNNYA KANAK-KANAK INI YANG TANGAN KETIGANYA DI BELAKANG TAPI MASIH DEGIL LAGI MENGIKARINYA..

loading...
Pelik, Tangan Ketiga Tumbuh Di Belakang Badan
KANAK-KANAK lelaki ini mempunyai tiga tangan sejak dilahirkan dengan tangan yang ‘terlebih’ itu tumbuh di belakang badannya!
Pelik, Tangan Ketiga Tumbuh Di Belakang Badan

Begitulah keadaan pelik oleh Gaurab Garum, 2, berasal di sebuah perkampungan kecil di Nepal yang mengikut kajian doktor, tangan ketiga Garum itu akan semakin memanjang mengikut usianya.
Akibat mempunyai tangan di belakang badan, anak kepunyaan Kalpena dan Ashish ini kini hidup dalam keadaan derita kerana sukar tidur dengan lena malahan terpaksa memerlukan kerusi roda bagi memudahkan pergerakannya.
Memetik laporan China Press, doktor juga memberi peringatan tangan ketiga Garum itu tidak boleh dipotong, jika tidak, kanak-kanak itu akan lumpuh sepanjang hayat.
Difahamkan, punca tangan boleh ‘terletak’ di belakang Garum itu sebenarnya adalah milik kembarnya yang meninggal dunia akibat pra matang.
SinarOnline
loading...

0 Response to "MASYALLAH KEBESARANNYA..!!! ALLAH TURUNNYA KANAK-KANAK INI YANG TANGAN KETIGANYA DI BELAKANG TAPI MASIH DEGIL LAGI MENGIKARINYA.."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close